elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna reforça la conservació dels seus parcs amb la instal·lació de 200 papereres

Paterna reforça la conservació dels seus parcs amb la instal·lació de 200 papereres
  MÉS FOTOS
  Paterna reforça la conservació dels seus parcs amb la instal·lació de 200 papereres - (foto 2)

  L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està col·locant noves papereres en els parcs i jardins de tot el municipi.

  Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures Nuria Campos, "des del govern s'ha dut a terme un estudi dels punts de neteja dels parcs i jardins, per a determinar el seu estat, i la idoneïtat de col·locar noves papereres".

  Els resultats van revelar la necessitat d'instal·lar al voltant de 200 papereres en tots els jardins de la localitat, amb especial incidència en aquelles zones amb major nombre d'usuaris com són el Parc Central, el parc d'Alborxí, Lloma Llarga o la Canyada.

  Així, en una primera fase, la brigada d'Ornament de Gespa, es va a encarregar d'instal·lar i reposar un total de 60 papereres, i en els pròxims mesos se seguiran canviant i col·locant fins a 200 en tot el terme municipal.

  Finalment, la regidora Campos ha recordat que aquesta mesura "se sumisca als esforços que s'estan duent a terme des del govern per a millorar la neteja del nostre municipi, entre els quals s'inclou l'augment de la partida de la Brigada d'Ornament, encarregada de la neteja general de parcs i jardins, en un 233%, per a millorar la seua efectivitat i la seua ràpida actuació."

  Pujar