elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna recrearà la Cordà del carrer Major en el Coetòdrom

Paterna recrearà la Cordà del carrer Major en el Coetòdrom

  El dissabte 26 d'agost Paterna celebrarà en el coetòdrom una Cordà de característiques similars a la tradicional amb motiu de la recent declaració de la Cordà com a Festa d'Interès Turístic Nacional.
  L'espectacle de foc tindrà lloc a les 2:00 h en el coetòdrom situat en l'esplanada de la Torre al costat de l'Ajuntament.

  La Cordà comptarà amb el mateix nombre de coets i "femelletes" que la que un dia després tindrà lloc en el carrer Major, un total de 70.000 coets que faran que siga fins a cinc vegades la mascletá de la Plaça de l'Ajuntament de València.

  Tal com ha assenyalat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, "És la primera vegada que es duu a terme una Cordà d'aquestes característiques dins del coetòdrom, és un esdeveniment únic i esperem que la gent dels voltants del municipi s'acoste a conèixer La Cordà de Paterna i a celebrar amb nosaltres que ha sigut declarada Festa d'Interès Turístic Nacional".

  La regidora també ha destacat la seguretat del coetòdrom, ''Els veïns i veïnes de Paterna, així com els visitants, podran gaudir de la Cordà d'a prop, sense cap tipus de perill, ja que el coetòdrom compleix amb totes les condicions de seguretat''. També ha assenyalat que "és un privilegi veure la Cordà dins del coetòdrom per l'espai en el qual es troba, més ampli que el carrer Major i amb millors condicions de visibilitat".

   

  Pujar