elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna presenta una oferta esportiva infantil basada en les últimes tendències

Paterna presenta una oferta esportiva infantil basada en les últimes tendències
  • En els diferents centres esportius municipals s'ofereixen classes de ioga infantil o en família, aeròbic, crossfit o triesport dirigida a menors d'entre 6 i 14 anys

  • Les inscripcions i renovacions en les activitats infantils podran realitzar-se a partir del 24 de gener en les instal·lacions esportives municipals

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha donat a conèixer programació d'activitats esportives dirigides a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 14 anys per al pròxim trimestre.

Tal com ha explicat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, "es tracta d'una oferta d'activitats diferent, que té en compte les noves tendències esportives adaptades a les necessitats d'entrenament dels menors".

En aqueix sentit, una de les apostes és el Crossfit Junior, dirigit a menors entre 12 i 14 anys. Per a donar a conèixer l'activitat, aquest dimecres, 24 de gener va tenir lloc una masterclass en el centre Esport a Paterna.

La jornada de portes obertes ha permès als menors assistents descobrir els beneficis del crossfit, entre els quals s'inclou el desenvolupament d'habilitats motrius com la força, la velocitat, la resistència o l'equilibri al mateix temps que es fomenten valors com el treball en equip.

Però a més, els xiquets entre 6 i 8 anys podran trobar classes de ioga infantil, una disciplina gràcies a la qual els xicotets aprendran a relaxar-se i fer front a l'estrès asseient les bases per a una vida adulta saludable.Les classes s'ofereixen una vegada a la setmana en els centres de Esport a Paterna i Casc Urbà.

També s'ofereix la possibilitat que pares i mares compartisquen les classes amb els seus fills/as a través del Ioga en Família que s'imparteix en els centres de Casc Urbà, Valterna Nord i La Canyada.

Finalment, la programació inclou classes d'aeròbic infantil i triesport, aquesta última activitat està pensada per a xiquets/as que vulguen iniciar-se en el Triatló i les sessions, que s'imparteixen en el Centre Urbà es divideixen en natació, ciclisme i atletisme.

Pujar