elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna es prepara per a un cap de setmana de ‘Germanor Fallera’

Paterna es prepara per a un cap de setmana de ‘Germanor Fallera’
  MÉS FOTOS
  Paterna es prepara per a un cap de setmana de ‘Germanor Fallera’ - (foto 2)

  Per quart any consecutiu, la Junta Local Fallera de Paterna i les 18 comissions que la conformen realitzaran un cap de setmana de convivència fallera al Parc Empresarial Tàctica. Aquesta trobada no serà única i exclusivament pels 3.000 fallers amb els quals compta la ciutat, sinó que, des del divendres fins al diumenge, tots els veïns del municipi que es vullguen acostar-se podran gaudir de les diverses activitats que tenen preparades.

  Aquestes Jornades de “Germanor” arrencaran aquest divendres 16 a les 20:30h, amb la inauguració del recinte preparat per a l'ocasió. El plat principal d'aquest cap de setmana d'activitat fallera tindrà lloc el dissabte 17 amb activitats per als nens i nenes des de primera hora del matí amb jocs medievals i diferents activitats que faran que els més petits passen un matí molt divertit.

  Al migdia, hi haurà diferents tipus d'entrepans per a tots els assistents a un preu molt econòmic i per la vesprada continuaran els jocs infantils juntament amb els tradicionals jocs de taula que es desenvolupen habitualment en els casals fallers, truc, va dominar, parchís…

  Per rematar aquest dissabte carregat d'activitats, es realitzarà un sopar per tot el que acudeixi a preus populars juntament amb una discoteca-mòbil amenitzada per Dj´s de Paterna i fallers que posarà el punt i final a la jornada.

  El diumenge 18 tornaran al matí els jocs pels més petits i els jocs tradicionals de taula fins a migdia on es posarà el punt i final a aquest cap de setmana faller.

  “Esperem que aquestes IV jornades de germanor fallera siguin de gran èxit i demostrar així que tots els fallers i falleres de Paterna continuem amb ganes de seguir fent gran nostra festa”, ha manifestat el President de Junta Local Fallera de Paterna, Gregorio Buendía que, juntament a la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche ha convidat a veinhs i visitants participar d’aquestos diez de celebració al costat de la gran família fallera de Paterna.

  Pujar