elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna invertirà 3`6 milions d'euros per a millorar els seus polígons

Paterna invertirà 3`6 milions d'euros per a millorar els seus polígons

  L'Ajuntament de Paterna ha rebut més de 3 milions de la línia d'ajudes del Institut Valenciá de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la inversió en projectes de millora dels seus polígons industrials, dels quals 1.326.069 euros es destinaran a obres que s'executaran en el 2018 i 1.737.000 a obres que es desenvoluparan durant l'any 2019.

  Tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, “aquesta subvenció va a permetre seguir millorant i modernitzant els nostres cinc parcs industrials i explotar el potencial empresarial del municipi, per a convertir-ho en un epicentre empresarial no solament autonòmic, sinó també nacional”.

  A més, l'alcalde, que també és president de l'Associació Empresarial Paterna Ciutat d'empresa ha recordat que “en l'últim any s'han signat convenis amb les diferents àrees industrials del municipi, amb l'objectiu de donar respostes a les necessitats específiques de cada zona, millorant les seues infraestructures per a fomentar la projecció de les empreses de Paterna”.

  Per polígons industrials, es van a invertir 993,284€ en el polígon Font del Gerro, 951,973 en el Parc Empresarial Tàctica, 752,754€ en el Parc Tecnològic, 711,573€ en el Polígon Industrial L’Andana i 206,746€ en el Parc Científic. D'aquestes quantitats, el IVACE subvencionarà el 70% en 2018 i el 100% en 2019.

  L'alcalde Sagredo ha ressaltat que les obres que han sigut executades durant el 2018 també es beneficiaran d'aquestes subvencions, “obres que han permès millorar la circulació rodada en els polígons, modernitzar pluvials, augmentar la seguretat, o canviar l'il·luminant, la qual cosa ha permès un considerable estalvi energètic de les zones industrials.”

  Entre les obres realitzades en l'últim any s'inclou el reasfaltat de carrers i reposició de vorades en les vies públiques dels polígons, així com les actuacions en voreres per a fer-les accessibles a persones amb mobilitat reduïda.

  A més, s'ha millorat la pintura vial i senyalitzacions de tots els polígons i s'han creat zones verdes i ampliat pàrquings, per a millorar les condicions dels treballadors i treballadores de les zones empresarials.

  Finalment, també durant el passat any s'ha substituït l'enllumenat públic per llums led i s'han millorat els pluvials, a més d'instal·lar nous hidrants reforçant la seguretat de les àrees industrials.

  Pujar