elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna inclou en els pressupostos de 2019 el projecte d'institut de Lloma Llarga

Paterna inclou en els pressupostos de 2019 el projecte d'institut de Lloma Llarga

  Els pressupostos municipals de 2019 que està elaborant actualment l'Executiu socialista inclouran la redacció del projecte tècnic d'un institut en el barri de Lloma Llarga.

  Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha desvetlat que la voluntat de l'equip de govern socialista és que aquest barri dispose d'un centre d'educació secundària per a donar servei als alumnes de Lloma Llarga i Terramelar.

  Per a dur a terme la redacció d'aquest projecte, l'Executiu va a consignar 120.000 euros que permetran projectar aquesta instal·lació educativa tan prioritària per a l'equip de govern i tan demandada pels veïns del barri.

  Referent a açò, Sagredo ha recordat que "la construcció d'aquest institut és un dels projectes que el govern socialista va incloure en el programa Edificant de la conselleria com a actuació preferent".

  En aquest sentit, l'Alcalde també ha assenyalat que la decisió d'incloure la redacció del projecte de l'IES de *Lloma *Llarga en els pressupostos municipals del 2019 es deu al fet que segueix sense haver-hi resposta per part de la Conselleria d'Educació autoritzant la seua construcció.

  Amb la construcció d'aquest nou institut, Paterna passaria a tenir cinc centres d'ensenyament secundari públics que completaria el mapa geogràfic educatiu de la ciutat.

  Pujar