27 de setembre de 2020 27/9/20

Paterna finalitza la construcció d'un pipican de 2.000 m2

Paterna finalitza la construcció d'un pipican de 2.000 m2 - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna finalitza aquesta setmana la construcció d'un pipican al parc del carrer Melissa, localitzat en el barri de Lloma Llarga.

  Tal com ha assenyalat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, "es tracta d'un espai barrat i controlat al costat del parc perquè els gossos puguen interactuar amb altres animals sense molestar a ningú, i que se suma als ja existents als carrers Malva, Orenga i Espigol del barri".

  El nou espai, amb una superfície de més de 2.000 m2, compta amb dues portes d'accés i estarà equipada amb dispensadors de bosses per a la recollida d'excrements i papereres, de manera que es facilite la neteja de la zona.

  I en aqueix sentit la regidora Campos ha destacat que "a causa del seu gran tamany l'espai permet als animals gaudir, jugar i córrer lliurement en condicions de seguretat."

  Aquesta nova instal·lació s'engloba en les actuacions que s'han dut a terme en els últims mesos al parc i que han permés condicionar la zona per al gaudi dels veïns i veïnes del barri.

  Per a això, a més d'adaptar els accessos per a persones de mobilitat reduïda, s'ha creat una zona de berenador amb taules i cadires i s'han reposat el sombratge de les pèrgoles amb bruc d'alta densitat, creant espais d'ombra.

  Així mateix, s'ha creat una escullera en la zona baixa de l'àrea enjardinada per a esmenar el problema de despreniment de terres que es produïa per fortes pluges.

  Pujar