elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna convoca per tercer any el Xec Emprenedors per promoure l'ocupació i l'activitat empresarial

Paterna convoca per tercer any el Xec Emprenedors per promoure l'ocupació i l'activitat empresarial

  El Ayuntamiento de Paterna continua fomentant l'autoocupació i incentivant l'activitat empresarial autònoma en el municipi. Per això, des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, per tercer any consecutiu, s'han aprovat les bases del Xec Emprenedor 2018.

  Es tracta d'unes ajudes que poden ja sol·licitar-se en la secció de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i de forma telemàtica a la seu electrònica del Consistori a través de la web www.paterna.es.

  Durant els dos primers anys 2016 i 2017, s'han beneficiat del Xec Emprenedor un total de 140 persones que han engegat un negoci.

  Les quanties de les ajudes oscil·len des dels 800 euros als 1.400 euros en funció de diferents paràmetres (autònom general, autònom menor de 35 anys, autònoma general, autònoma menor de 35 anys, autònom/a major de 45 o aturat/a de llarga durada, autònom/a discapacitat/a, víctima de violència de gènere o persona en exclusió social).

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, responsable de l'àrea d'empresa, Universitat i Polígons Industrials, ha afirmat que "la dotació per al Xec Emprenedors és de 75.000 euros" i ha defensat que "continuarem apostant pel desenvolupament econòmic i l'Ocupació a Paterna perquè som el pulmó empresarial de la província de València".

  El primer edil ha subratllat el bon acolliment que aquestes ajudes a fons perdut han tingut en la localitat i ha posat en valor l'esforç pressupostari que realitza l'Ajuntament per continuar recolzant el emprendedurisme.

  Les bases del Xec Emprenedor 2018 estan ja estan disponibles a la pàgina web de l'Ajuntament de Paterna. Entre els requisits està el de mantenir l'activitat objecte de la subvenció un mínim de 12 mesos.

  Pujar