2 de desembre de 2020 2/12/20

Paterna certifica la seguretat i estabilitat del muntatge del Coetòdrom

Paterna certifica la seguretat i estabilitat del muntatge del Coetòdrom - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna ha rebut hui la certificació oficial que garanteix que el muntatge del Coetòdrom és 100% segur i que la seua estructura és completament estable.

  Amb la recepció d'aquest document, el recinte està ja preparat per rebre, en òptimes condicions de seguretat, a les desenes de tiradors i tiradores que durant les properes festes majors d'agost s'endinsaran en ell per disparar en el seu interior ‘recordaes’, ‘femelletas’, coets i ‘coetons’.

  Per garantir aquesta seguretat, una empresa externa s'ha encarregat d'inspeccionar cadascuna de les 36 arquetes que componen l'estructura del cohetódromo, comprovant minuciosament l'estat de les places d'ancoratge i dels seus quatre perns, sense que s'haja detectat cap dany rellevant en cap dels elements que componen la famosa “gàbia”.

  Després d'aquest exhaustiu examen, aquesta companyia ha registrat aquest matí a l'Ajuntament el document que certifica que “el muntatge de l'estructura prefabricada metàl·lica desmuntable (coetdrom) ha estat realitzat d'acord amb el projecte, la documentació tècnica que la defineix i les normes de les bona construcció, seguint a tot moment el pla de seguretat i salut”.

  L'Ajuntament de Paterna ha realitzat el muntatge del coetòdrom en 12 dies, una estructura que porta instal·lant-se al Parc de la Torre i els Coves des de fa 15 anys. Cinc operaris han treballat en la instal·lació d'aquesta estructura metàl·lica que ocupa una superfície de 540 metres quadrats i les peces dels quals es troben degudament numerades i emmagatzemades en dependències municipals la resta de l'any.

  Pujar