4 d’agost de 2020 4/8/20

Paterna aprova 30.000€ en subvencions per a les AMPAS

Paterna aprova 30.000€ en subvencions per a les AMPAS - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna ha renovat, en Ple Extraordinari, les ajudes dirigides a les AMPAS, i que ascendeixen a un total de 30.000 euros

  Així ho ha anunciat el regidor d'Educació, José Manuel Mora, qui ha explicat que "mitjançant aquestes subvencions volem potenciar el treball de les AMPAS com a elements essencials de la transformació educativa de Paterna, sufragant en la mesura que siga possible, les despeses que es produeixen com a conseqüència de les activitats que realitzen".

  I en aqueix sentit, el regidor Mora, qui ha agraït l'esforç i dedicació durant anys d'aquestes associacions de mares i pares, ha recordat que "l'ajuda va ser recuperada el curs passat per l'executiu socialista amb l'objectiu de facilitar la labor d'aquestes associacions tan fonamentals per a millorar la realitat escolar del municipi".

  Per a beneficiar-se d'aquestes ajudes, les AMPAS hauran d'estar inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament i pertànyer a centres educatius sostinguts amb fons públics. A més, el termini de presentació de les sol·licituds serà del 19 al 23 de novembre tots dos inclosos.

  Entre les activitats subvencionables s'inclouen les activitats complementàries o extraescolars realitzades en el curs 2017/2018, així com programes vacacionals de Nadal, Pasqua o Escola d'Estiu.

  Pujar