elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna aplaudeix la APP de defensa de violència de gènere desenvolupada per l'equip de xiquetes paterneras StopIT

Paterna aplaudeix la APP de defensa de violència de gènere desenvolupada per l'equip de xiquetes paterneras StopIT

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut a les cinc xiquetes del municipi que conformen l'equip de emprendiment tecnològic StopIT, un dels cinc equips que la multinacional *British Telecom té a Espanya

  StopIT està compost per Inés García, Carla García, Erika Garrido, Alba Garrido i Marta Cervera, estudiants dels Col·legis Liceu Hispà i Henri Matisse de Paterna.

  Les cinc xiquetes estan desenvolupant una APP mòbil per a ajudar a defensar-se a persones que estiguen patint violència de gènere.

  Tal com han explicat al primer edil "es tracta d'una APP que tecnològicament està molt avançada i on presentarà innovacions molt interessants per a fer una defensa activa de la persona que està patint violència de gènere".

  Per la seua banda, Sagredo els ha traslladat tot el suport del consistori i de la ciutat de Paterna per a continuar desenvolupant el seu interès per la tecnologia i el seu potencial com a capdavanters i emprenedores al mateix temps que els ha desitjat sort en la competició global de emprendiment tecnològic més gran per a xiquetes que, cada any, organitza Technovation Challenge i el final regional del qual se celebrarà el pròxim mes de maig a València.

  Cada any, tecnovationchallenge.org convida a xiquetes de 10 a 18 anys a elaborar un pla de negoci i una aplicació mòbil per a solucionar un problema de la seua comunitat. Des de 2009, més de 15.000 xiquetes han participat, en més de 100 països.

  Pujar