elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Merche, Coti i Space Elephants actuaran en les Festes Majors de Paterna

Merche, Coti i Space Elephants actuaran en les Festes Majors de Paterna

  L'Ajuntament de Paterna ha donat a conèixer els grups que formaran el cartell de les pròximes Festes Majors que se celebraran durant la segona quinzena d'agost.

  El Villar Palasí serà l'escenari triat perquè reconeguts cantants del panorama musical espanyol actuen durant les nits de concerts, que se celebraran a partir de les 22:30 hores.

  La cantant Merche serà l'encarregada d'inaugurar les nits de concerts el dimarts 21 d'agost. La gaditana és coneguda per cançons com "No pidas más amor", "Abre tu mente" o el seu últim tema “Te lo mereces”, el vídeo del qual clip compta amb quasi dos milions de visualitzacions en xarxes socials.

  El dijous 23 d'agost, els més joves podran gaudir amb l'actuació dels valencians Space Elephants que ofereixen en cadascuna de les seues sessions una festa única. Les seues actuacions barregen el dupstep, l'electrònica, el rock i la indietrónica per a oferir un espectacle irrepetible. Habituals dels principals festivals nacionals, destaquen per haver sigut els primers djs espanyols a actuar a Cuba.

  Finalment, el divendres 24 d'agost, serà el torn del compositor Coti, que arribarà a Paterna amb la seua gira Cercanías y Confidencias. L'argentí és autor de temes tan populars com “Antes de ver el sol” o “Nada fue un error” tema en el qual li van acompanyar les artistes Julieta Venegas i Paulina Rubio.

  Abans de la actuació del cantant argentí, se celebrarà una festa ambientada en els anys noranta amb les actuacions dels mítics grups de pop rock espanyol, La Frontera i Tenesse.

  Pujar