27 de novembre de 2020 27/11/20

El mercat ambulant de Paterna estrena demà el seu nou emplaçament temporal

El mercat ambulant de Paterna estrena demà el seu nou emplaçament temporal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El mercat ambulant de Paterna estrena demà el seu nou emplaçament temporal - (foto 2)

  El mercat ambulant de Paterna es desplaça demà a la seua nova ubicació temporal amb motiu de les obres de remodelació i condicionament que es van a realitzar a la Plaça del Poble i a la Plaça Replaceta i que comencen demà.

  Des de matí, i durant el temps que duren aquestos treballs de reforma i adequació, el mercat ambulant dels dimarts se situarà a l'esplanada del Cohetódrom i, fins que finalitze el desmuntatge d’aquesta instal·lació, ocuparàn també el segon solar del carrer Ramón Ramia Querol.

  L'Ajuntament de Paterna ja ha preparat els 2.800 m2 del terreny del solar que acollirà matí a una part del centenar de parades que conformen el mercat ambulant, perfilant i regulant el sòl amb 125 tones de zahorra compactada i 50 tones de graveta perquè el ferm estigua en perfectes condicions per a la instal·lació de les parades i el trànsit dels visitants.

  Amb l'elecció d'aquest nou emplaçament temporal, l'equip de govern ha buscat “seguir dotant al mercat ambulant d'una ubicació destacada en el municipi, ben comunicada, prop de la Plaça del Poble on se situa habitualment i de fàcil accessibilitat tant per als propietaris dels llocs com dels veïns i veïnes”, ha explicat la regidora de Comerç Pérez.

  La regidora ha explicat que els treballs de reforma i peatonalització de la Plaça del Poble, en els quals s'invertiran més de 300.000 euros i tenen una durada aproximada de 4 mesos, tenen com a objectou millorar l'accessibilitat i la mobilitat dels paterneros i paterneros en aquest nucli històric i patrimonial i recuperar-ho com a centre neuràlgic de la vida social i cultural de Paterna.

  Pujar