4 d’agost de 2020 4/8/20

L'escola infantil Font de Gerro de Pa-terna celebra el Nadal convidant als iaios a les aules

L'escola infantil Font de Gerro de Pa-terna celebra el Nadal convidant als iaios a les aules - (foto 1)

  Amb motiu de les pròximes festes nadalenques, l'Escola infantil Font del Gerro de Paterna, ha organitzat diferents activitats dirigides a estrényer vincles entre els alumnes/as i els seus avis/as.

  Durant tota la setmana, de 15.30 a 17 h, els familiars dels xicotets han visitat el centre escolar per a realitzar tallers de manualitats i ajudar la decoració nadalenca de les aules.

  Tal com ha explicat el regidor d'Educació, José Manuel Mora, "es tracta d'una iniciativa que vol afavorir la participació dels iaios en la vida escolar dels xiquets, perquè puguen conéixer l'escola al mateix temps que passen temps de qualitat amb els seus néts i nétes".

  D'altra banda, el regidor Mora ha recordat que, durant les pròximes festes, el centre escolar romandrà oberta del 26 al 28 de desembre i del 2 al 4 de gener en horari de 9 a 15 h "un servei que es pot ampliar fins a les 16.30 h amb l'escola vespertina i que pretén afavorir la conciliació familiar durant el Nadal".

  La gestió de l'escola infantil Font del Gerro va ser assumida per l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna en 2016 i compta amb 6 classes per a xiquets de 0 a 3 anys.

   

  Pujar