28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Ajuntament signatura un acord de col·laboració amb l'Ateneu Cultural de Paterna

L'Ajuntament signatura un acord de col·laboració amb l'Ateneu Cultural de Paterna - (foto 1)

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el president de l'Ateneu Cultural de Paterna, Ángel Barona, han signat un acord de ciiiiiol·laboració per a potenciar les activitats que s'organitzen des de l'associació.

  Tal com ha explicat Sagredo "mitjançant aquest acord l'Ajuntament formalitza oficialment la cessió de l'ús d'una sala de l'edifici que albergava l'antic Centre Musical i que va ser reformat fa un any".

  I en aqueixsentit, el primer edil ha destacat que "l'Ateneudisposaràd'unespaicondicionat a les seuesnecessitatson reunir-se i dur a terme les seuesactivitats".

  A més, el consistori també facilitaràelslocalsnecessaris per aldesenvolupamentdelsesdeveniments que programel'Ateneu i treballaràconjuntament en l'organització i realitzaciód'actesculturals i artístics.

  "Ambmés de 30 anys de vida i al voltant de 500 socis, l'Ateneu Cultural s'haconvertit en una de les institucionsambmajorpresència en la vida social i cultural del nostremunicipi i des del governvolemfer el possible per facilitar l'encomiable labor que realitzen" ha puntualitzat el primer edil.

  Per a això, l'Ajuntament també col·laborarà en la concessiód'ajudes per a l'escola de pintura "Roberto Salvador", que durantl'any celebra cursos en elsdiferentscol·legispúblics i concertats de Paterna.

  Pujar