15 d’agost de 2020 15/8/20

L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb la Universitat de València de Unisocietat

L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb la Universitat de València de Unisocietat - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna i la Universitat de València, han renovat el conveni de col·laboració per a la realització del programa “Universitat i Societat”.

  Conegut amb el nom de Unisocietat, el programa acadèmic té com a objectiu oferir una formació multidisciplinària i de la màxima qualitat als paterners i paterneres majors de 30 anys.

  Tal com ha explicat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo “des que s'implantara el programa en el municipi, fa ja dos anys, són molts els veïns i veïnes que han pogut aprofitar per a ampliar els seus coneixements en diferents matèries”.

  I en aqueix sentit, el primer edil ha assegurat que “l'Ajuntament vol seguir apostant per oferir a tots les persones interessades l'oportunitat de seguir estudiant d'una manera atractiva i adaptada a les seues inquietuds”.

  El programa acadèmic, que compleix la seua tercera edició a Paterna, inclou una variada oferta de matèries impartides per professors de la Universitat de València com a Geografia històrica, Dret, Salut, Economia, Sociologia, Literatura, Llengua castellana, Patrimoni històric valencià, Biologia, Química i Psicologia.

  Els cursos compten amb 120 hores lectives d'assignatures troncals que es desenvolupen en l'Escola Para Persones Adultes (EPA), i en el Centre Social de la Canyada. A més, les classes es complementen amb activitats complementàries i conferències mensuals obertes al públic en general.

   

   

  Universitat de València

  Universitat de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar