elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paterna implanta i engega l'Administració Electrònica

L'Ajuntament de Paterna implanta i engega l'Administració Electrònica

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea de Modernització i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que dirigeix la regidora Eva Pérez ha començat la implantació i posada en marxa de la Plataforma d'Administració Electrònica en el consistori paternero.

  Tal com ha explicat Pérez, "l'objectiu és convertir a l'Ajuntament de Paterna en una administració sense paper basada en un funcionament íntegrament electrònic que millorarà la seua eficàcia i eficiència, aconseguirà estalviar costos, millorar l'atenció i servei al ciutadà i afavorirà la immediatesa i transparència en la gestió interna del Govern".

  La regidora també ha indicat que "aquest procés de conversió es desenvoluparà durant tot un any a través de 7 fases de treball fins a consolidar al consistori com una veritable seu electrònica" i ha assenyalat que "donada la importància que comporta aquest canvi en el funcionament del consistori i en la dinàmica de treball, tot el personal de l'Ajuntament rebrà formació específica sobre la nova plataforma i la tramitació d'expedients i signatura digital".

  "El propòsit és que abans que finalitzi 2017 tots els expedients de l'Ajuntament siguin totalment electrònic", ha anunciat Eva Pérez.

  La nova Plataforma d'Administració Electrònica, implantada per donar compliment a la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú, s'ha presentat hui oficialment a la corporació municipal i als prop de 370 treballadors de l'Ajuntament i permetrà crear un gestor d'expedients únic per a tot el consistori amb digitalització certificada i signatura digital interna.

  En aquest sentit, la regidora ha recordat que "la tramitació electrònica ja no és una excepció, sinó una norma" i, referent a això, ha afirmat que "la conversió de l'Ajuntament de Paterna en una autèntica E-Admin ha sigut sempre un dels objectius de l'actual equip de govern, una aposta per la modernització i les noves tecnologies ha sigut constant i prioritària de cara a fer de Paterna un ciutat intel·ligent".

  Pujar