elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paterna desenvolupa una pàgina web per a inscriure's en els actes de foc de les Festes

L'Ajuntament de Paterna desenvolupa una pàgina web per a inscriure's en els actes de foc de les Festes

  La regidoria de Tradicions Cultura i Foc de l'Ajuntament ha estrenat una pàgina web on els ciutadans i ciutadanes poden inscriure's telemàticament en els diferents actes de foc que se celebren durant les festes de Paterna.

  "La nova web, que ha sigut desenrotllada per l'empresa municipal Gespa, oferix als veïns i veïnes la possibilitat de poder trobar en un mateix espai tots els esdeveniments relacionats amb el foc" ha anunciat la regidora Paqui Periche.

  A més, la regidora ha explicat que "l'objectiu és facilitar els tràmits d'inscripció, afavorint la immediatesa, a l'evitar als veïns i veïnes haver de desplaçar-se fins a l'Ajuntament per a arreplegar o presentar les instancies".

  Per a això, en el domini www.paterna.es/rtcf els usuaris trobaran dividits en apartats dels diferents actes de la cordà, cercaviles i cordà infantil i juvenil, en els que podran inscriure's a través d'un formulari que una vegada omplit, generarà la instància d'inscripció.

  A més, la regidora Periche ha recordat que la instància es pot presentar directament a través de la seu electrònica, en la web de l'Ajuntament de manera que "els ciutadans que ho desitgen podran realitzar tot el tràmit telemàticament sense necessitat d'usar paper".

  En la pàgina web també es pot trobar l'enllaç per a inscriure's en els cursos CRE, tràmit necessari per a obtindre l'acreditació obligatòria que permet emprar artefactes pirotècnics durant les activitats de foc.

  Així mateix compta amb un buscador perquè els veïns puguen comprovar si han obtingut el carnet CRE, introduint el seu número de DNI i data de naixement. Finalment, la regidora ha recordat que el termini d'inscripció per a participar en la pròxima Cordà donarà començament el 5 de juny i a partir de l'1 de juliol s'obriran els terminis per la Cordà infantil i juvenil. A més del 19 al 30 de juny els veïns que així ho desitgen podran inscriure's en el curs CRE que se celebrarà en el mes de juliol.

  Pujar