11 d’agost de 2020 11/8/20

L'Ajuntament obri el termini d'inscripció per l’Escola d’Estiu de Paterna

L'Ajuntament obri el termini d'inscripció per l’Escola d’Estiu de Paterna - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament obri el termini d'inscripció per l’Escola d’Estiu de Paterna - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini per inscriure's en l'Escola d'Estiu que tindrà lloc del 26 de juny al 31 de juliol en diferents centres escolars públics del municipi.
  Durant cinc setmanes, els col·legis La Coma, Lloma Llarga, El Parc, Vicente Mortes i Villar Palasí obriran les seues portes de 09:30 a 13:30 hores perquè els xiquets i xiquetes gaudeixen d'activitats lúdiques i tallers a l'aire lliure.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Educació José Manuel Mora, "l'Escola d'Estiu és un servei públic amb el qual busquem ajudar a pares i mares a conciliar la cura dels fills amb el treball" i en aquest sentit ha explicat que existeix el servei d'escola matinera, que va de 7:30 a 9:30 hores i vespertina de 15 a 17 hores, amb un cost addicional de 26 euros cadascuna.

  En quant als preus de l'Escola d'Estiu, el regidor Mora ha afirmat que "hem mantingut els preus de l'any anterior, que va suposar una rebaixa de fins a un 33% en el preu en comparació dels preus aprovats pel PP".
  D'aquesta manera, el preu per quinzena de l'escola és de 50 euros, al que se li pot afegir el servei de menjador pagant un suplement de 30 euros. A més, les famílies que matriculen a més d'un fill/a, es beneficiaran d'un descompte de 25 euros en el tram d'un mes o cinc setmanes del segon fill/a i successius.

  En quant al programa d'activitats que es seguirà, José Manuel Mora ha explicat que "aquest any, com a novetat, es basarà en "La educació a través de l'art", on, mitjançant una metodologia participativa i lúdica, els alumnes i alumnes desenvoluparan les seues capacitats creatives i expressives al mateix temps que milloren el seu autoconeixement i desenvolupament personal". Per a això, les activitats es centraran en diferents facetes de l'art com l'escultura, literatura, arts escèniques, música i arts visuals, que els xiquets i xiquetes treballaran des d'una perspectiva multidisciplinària.

  Per facilitar les inscripcions s'ha habilitat un apartat a la web de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna www.serviciosdepaterna.es perquè puguen realitzar-se per Internet, o bé presencialment en les oficines de Gespa.

  Finalment, Mora ha assenyalat que el servei tornarà a comptar amb l'aplicació mòbil "Schooltivity, "una eina que millora la relació entre el professorat i els pares i mares, ja que permet fer un seguiment a temps real de les activitats que realitzen els seus fills/ess i permet tenir accés a tota la informació generada pels monitors".

  Aquesta aplicació pot descarregar-se introduint la paraula "paternaeducació" en l'aplicació de descàrrega de programes dels telèfons mòbils (Play Store i App Store) i estarà operativa durant les cinc setmanes que es presta el servei de la Escola d'Estiu.

  Pujar