elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament contracta a 26 joves per a millorar la seua experiència laboral

L'Ajuntament contracta a 26 joves per a millorar la seua experiència laboral

  L'Ajuntament de Paterna ha donat la benvinguda aquest matí a les 26 persones que gaudiran d'un contracte anual de pràctiques laborals en el consistori amb l'objectiu de millorar la seua experiència laboral i acreditació professional.

  L'Alcalde Juan Antonio Sagredo, acompanyat del regidor d'Ocupació, Julio Fernández, ha rebut en el saló de ple als joves professionals en el seu primer dia de treball en l'administració local, en el qual han rebut un curs en prevenció de riscos laborals.

  Durant la recepció, l'Alcalde ha tingut ocasió d'animar als joves a “aprofitar l'experiència per a aprendre el màxim possible del funcionament de l'administració pública, recordant sempre que realitzen un servei públic dirigit als ciutadans i ciutadanes”.

  A més, Sagredo ha destacat “la importància d'aquest tipus d'iniciatives que permeten als joves adquirir pràctica en el món laboral i, per extensió, promoure la creació d'ocupació i fomentar la contractació”.

  Els joves han sigut seleccionats dins dels Programes d'Incentius a la Contractació de Persones Joves amb i sense qualificació EMCUJU i EMPUJU en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  Durant el pròxim any, els contractats desenvoluparan labors en les àrees d'obra de paleta, manteniment, jardineria, electricitat, lampisteria o fusteria. A més, també s'ha contractat personal qualificat per a treballar en les àrees d'Infraestructures, Educació, Esports, Informàtica o Hisenda.

  Pujar