elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament agraeix el treball de totes les persones implicades en el desenvolupament de les Festes de Paterna

L’Ajuntament agraeix el treball de totes les persones implicades en el desenvolupament de les Festes de Paterna

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha reunit aquest matí en el Gran Teatre, a totes les persones que amb el seu esforç i treball han contribuït al desenvolupament de les Festes Majors.

  Acompanyat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, i membres de la corporació municipal, el primer edil ha volgut destacar la implicació de tots els presents “que amb el vostre bon fer i professionalitat heu aconseguit que un any més que les Festes hagen sigut un èxit que han pogut gaudir milers de veïns i visitants”.

  A l'acte han assistit membres de la Policia Local i la Policia Nacional, de Protecció Civil de Paterna i de l'Aquarterament Daoiz i Velarde així com empleats del servei de neteja d'FCC, de la Brigada Municipal i personal de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna.

  A tots ells, l'alcalde ha agraït el seu treball en el manteniment de la seguretat, la neteja i l'ordre durant les dues setmanes que han durat les Festes, i els ha felicitat per “la seua activa col·laboració i implicació durant els festejos”.

  Tampoc han faltat representants del comerç local, o de les entitats que conformen el món fester de Paterna com a Federació Interpenyas, Federació Intercomparsas, Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, Junta Local Fallera, Centre Musical Paternense, Comissió de Festes, Consell Sectorial de la Cordà, Comissió Tècnica del Foc, Coeter Major i Regina de les Festes i Cort.

  “Sense la vostra passió i dedicació, les Festes, simplement, no podrien existir; sou el motor que ens mou a tots i totes a viure-les amb emoció i intensitat, amb les desfilades de Moros i Cristians, les processons, i tots i cadascun dels actes de foc que troben en la Cordà el seu màxim exponent d'espectacularitat” ha declarat Sagredo durant l'acte d'agraïment.

  Finalment, els assistents han volgut tindre un record del moment i s'han fet una foto de família de totes i tots els que han treballat perquè les Festes de Paterna hagen sigut un èxit. 

  Pujar