9 de desembre de 2019 9/12/19

Ibáñez: “Davant l'abandó animal, insistim que es duguen a terme les campanyes de microxip”

Ibáñez: “Davant l'abandó animal, insistim que es duguen a terme les campanyes de microxip” - (foto 1)
  • El regidor critica que “portem dos anys esperant que s'implanten les mesures que es van aprovar en el Ple de Paterna a proposta de Ciutadans”

MÉS FOTOS
Ibáñez: “Davant l'abandó animal, insistim que es duguen a terme les campanyes de microxip” - (foto 2)

“Davant l'abandó animal, insistim que es duguen a terme les campanyes de microxip”. Així s'ha pronunciat el regidor i portaveu de Ciutadans (Cs) Paterna, Jorge Ibáñez, després de denunciar que, “encara se segueixen abandonat moltes mascotes en el terme municipal i no s'han arribat a implantar les diverses mesures que es van aprovar en Ple a petició de Cs en 2017”.

“Hi ha moltes reivindicacions referent als nostres veïns que demanen solucions ja”, ha constatat Ibáñez, qui ha assegurat “estar sorprés perquè s'ha ignorat aquest problema”. “No s'entén ja que es tracta d'un assumpte greu, que afecta molt de ple al nostre municipi perquè els serveis municipals de recollida d'animals es veuen desbordats diàriament”, ha afegit.

El regidor del grup ha explicat que “Cs Paterna va sol·licitar fa dos anys que s'iniciaren diverses campanyes sobre aquest tema”. “Concretament, demanem que es realitzaren tots els anys campanyes amb cartelleria i fullets, xarrades a les escoles de prevenció de l'abandó, campanyes per part de la policia de control de microxips i campanyes per a l'esterilització dels animals amb ajudes municipals”, ha declarat el regidor. A més, ha especificat, “sol·licitem que es modificara l'Avantprojecte de Llei de la GV sobre la protecció, benestar i tinença d'animals, eliminant la possibilitat de sacrifici d'aquests”.

“Dos anys després, seguim igual, amb gossos i gats solts pels carrers amb el perill de ser atropellats i addicionalment, d'ocasionar morts al volant”, ha criticat Ibáñez. Per això, ha demanat que “es posen en marxa totes les mesures acordades en Ple per al benefici de la nostra població animal”.

ocultar
Ibáñez: “Davant l'abandó animal, insistim que es duguen a terme les campanyes de microxip”
Pujar