elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un home en l'incendi d'un habitatge a Paterna

Arxiu
Arxiu
  • El foc es va declarar en la planta baixa de l'immoble on hi havia altres quatre persones que van ser ateses pels serveis sanitaris

Incendi mortal a Paterna. Durant la nit del dimecres 9 de març es va declarar un incendi en un immoble del carrer Mallent i Meri de la localitat valenciana i després de rebre l'avís a les 22.38 hores, els bombers del Consorci Provincial de València es van desplaçar fins a l'immoble.

Segons els bombers, el foc es va declarar en la planta baixa de l'edifici que constava de planta baixa i pis superior.

Quan van arribar els bombers, la família resident en la planta baixa va alertar als efectius que quedava una altra persona a l'interior de l'habitatge, que va ser localitzada morta.

Els bombers dels parcs de Paterna, Torrent i Burjassot van estar realitzant les labors d'extinció de l'incendi que es van donar per finalitzades a les 00.20 hores de la matinada.

Per part seua, les quatre persones de la mateixa família que es trobaven en l'habitatge van ser assistides per inhalació de fum. Es tracta d'un home de 56 anys va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova en l'ambulància convencional. Mentre que altres dos homes, de 58 i 84 anys, i una dona de 80 anys van ser donats d'alta in situ.

Pujar