Castellano

La Generalitat Valenciana dóna el seu suport al projecte Tecnocompromiso de la EGM Parc Tecnològic Paterna

La Generalitat Valenciana dóna el seu suport al projecte Tecnocompromiso de la EGM Parc Tecnològic Paterna

    La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana ha acordat atorgar una subvenció de 875 euros al projecte “Tecnocompromiso”. Aquesta iniciativa liderada per la EGM Parc Tecnològic Paterna amb la col·laboració de Caixa Popular pretén sumar suports amb la finalitat de recolzar projecte solidaris desenvolupats per entitats instal·lades en aquesta àrea empresarial, cas de Fuvane, Farmamundi i Oxfam Intermon.

    Després de rebre el suport de la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, dirigida per Belén Cardona, la gerent de la EGM Parc Tecnològic Paterna Manuela Pedraza, va considerar que “sent conscients que no és un moment fàcil per a ningú, creiem en un projecte que per damunt de tot cerca unir a entitats, empreses i administracions per a secundar, cadascun en la mesura de les seues possibilitats, la immensa labor social que estan desenvolupant Fuvane, Farmamundi i Oxfam Intermon”.

    Tecnocompromiso, iniciativa que es porta gestant des de principis de 2020 i que serà presentat oficialment en les pròximes setmanes, vol donar a conéixer la labor d'aquestes entitats i impulsar els seus projectes mitjançant la participació d'empreses i treballadors. Això permetrà a Fuvane reforçar el seu programa de teràpies de neurorehabilitación per a xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral, Farmamundi centrarà el seu esforç a garantir l'atenció sanitària de dones i xiquetes refugiades a Nairobi, mentre que Oxfam Intermon desenvoluparà un projecte per a portar aigua potable a llocs remots de Iemen devastats per la fam.

    Amb aquesta iniciativa la EGM Parc Tecnològic Paterna vol fomentar la Responsabilitat Social Empresarial col·laborativa, fent d'aquest espai una àrea “tecnocomprometida. Les empreses i particulars participants seran reconeguts amb el segell acreditatiu “tecno-compromés”, rebran els pertinents certificats de donacions i a més els servirà per a optar el segell social de l'Ajuntament de Paterna.

    Pujar