elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador

Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador
  MÉS FOTOS
  Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador  - (foto 2)
  Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador  - (foto 3)
  Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador  - (foto 4)
  Les Festes Majors de Paterna arriben al seu equador  - (foto 5)

  Les Festes Majors de Paterna han aconseguit el seu equador amb una jornada en la qual no han faltat els homenatges a la cultura del foc, les representacions de Moros i Cristians i les actuacions musicals.

  Tiradors en la Memòria

  Mig centenar de tiradors, autoritats i veïns es van donar cita durant la vesprada d'ahir en un acte d'homenatge organitzat per la Federació Interpenyes, per a rendir tribut als tiradors i tiradores que ja no estan, però que formen part de la cultura del foc de Paterna.

  La comitiva va eixir des de la plaça del Poble arribant fins a la Plaça Major on van mostrar els seus respectes depositant una corona de flors als peus del monument al Tirador.

  A l'homenatge també va assistir el Coeter emèrit Pepín Damián a qui l'alcalde va obsequiar amb un exemplar del llibre sobre la Cordà, escrit pel cronista de la Vila, Camilo Segura, i que es va presentar ahir a l'Ajuntament.

  Parlament de Moros i Cristians

  La porta de l'Ajuntament va servir d'escenari per a la representació del lliurament de les claus de Paterna al Rei Jaume organitzada per la Federació Intercomparsas i que va posar el punt i final a les festes de moros i cristians amb l'intercanvi de banderes i el nomenament de les noves capitanies per a les pròximes festes, Raxida pel bàndol moro i Zíngares pel bàndol cristià.

  Activitats per a totes les edats

  Els xiquets i xiquetes del municipi van poder gaudir de l'espectacle infantil “Fantasia Circense” que es va celebrar a la vesprada en la plaça Replaceta i a la nit la Cova Gran va acollir un ball per a majors dins del Festival Fet a Paterna.

  Més de 2.000 persones van gaudir del concert de Merche

  La cantant gaditana Merche va ser l'encarregada inaugurar els concerts de les Festes Majors. Més de 2.000 persones es van donar cita en el Villar Palasí per a gaudir de l'actuació de l'artista gaditana coneguda per cançons com "No pidas más amor", "Abre tu mente" o el seu últim tema “Te lo mereces”.

   

  Pujar