elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguts a Paterna dos homes per presumptes maltractaments als seus pares

Detinguts a Paterna dos homes per presumptes maltractaments als seus pares
  • Un d'ells va espentar a la seua mare de 85 anys, caent aquesta al sòl i provocant-li una fractura en el maluc

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Paterna a un home de 51 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla tirar a la seua mare, de 85 anys, al sòl d'una espenta i provocar-li una fractura de maluc, havent de ser intervinguda quirúrgicament.

Els fets van ocórrer el dijous, sobre les onze del matí, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili, on pel que sembla s'estava produint una forta discussió.

Una vegada allí, els policies van localitzar a un home molt agitat i nerviós, qui els va manifestar que la seua mare havia patit una caiguda en l'habitatge i que l'havia ficada al llit en el llit. Des de l'entrada del pis, els agents podien sentir els crits de la dona, si bé van esbrinar que el seu fill encara no havia anomenat al servei d'urgències per a ser atesa.

Els policies van entrar a l'interior del domicili, localitzant en una habitació a una dona d'avançada edat, prostrada en el llit, cridant de dolor, la qual afirmava entre sanglots que el seu fill volia matar-la. Aquests van sol·licitar assistència sanitària, que va traslladar a l'octogenària fins a un centre hospitalari, perquè presentava una fractura de maluc a conseqüència de la caiguda, havent de ser intervinguda quirúrgicament.

Per tot això, els policies van detenir al fill com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, amb més d'una vintena d'antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Aqueix mateix dia, una altra agressió d'un fill al seu pare

Sobre les sis de la vesprada, agents de la Policia Nacional van detenir a València a un altre home, de 45 anys i origen espanyol, també com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla amenaçar de mort i agredir al seu progenitor.

Els fets haurien succeït en el domicili familiar, on els agents van ser comissionats per la Sala del 091, després de rebre una trucada de la víctima afirmant que el seu fill estava molt agressiu.

Una vegada en l'edifici, els policies van observar gotes de sang recent en el portal, així com a l'ascensor i a la porta de l'habitatge, en la qual van localitzar a un home molt nerviós, que afirmava que el seu fill li havia agredit i tirat oli bullint en la cara, comprovant que aquest tenia taques d'oli a la roba i el rostre enrogit, si bé no va voler rebre assistència sanitària.

Els policies van comprovar també que la porta de la cuina estava trencada i hi havia cristalls pel sòl, així com taques de sang en el corredor, i van trobar al presumpte agressor en el bany, netejant-se una ferida sagnant que tenia a la mà.

Els agents van esbrinar que pare i fill haurien discutit mentre aquest últim estava cuinant i li hauria llançat amb violència menjada a una paella amb oli calent, esguitant-li en el rostre al seu progenitor, ja que es trobava al seu costat. Pel que sembla, també ho hauria espentat alhora que cridava que anava a matar-ho a ell i a la seua mare, i hauria provocat danys en l'habitatge.

Finalment, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar