elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Crida de Paterna s'omple d'emoció i color per a rebre les Falles 2018

La Crida de Paterna s'omple d'emoció i color per a rebre les Falles 2018
  MÉS FOTOS
  La Crida de Paterna s'omple d'emoció i color per a rebre les Falles 2018 - (foto 2)

  Paterna va celebrar ahir una espectacular Crida que va reunir a centenars de veïns i veïnes als peus de la balconada del palau consistorial, per a donar la benvinguda a les falles 2018.

  La Fallera Major de Paterna, Mónica García Guillén i la Fallera Major Infantil, Paula Banacloy Aparicio, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía i l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, van ser les encarregades d'animar a tota la família fallera reunida i a tots els paterneros i paterneras a celebrar i gaudir amb alegria i germanor les festes.

  Tal com va assenyalar l'alcalde Sagredo durant el seu discurs "les festes més valencianes ja estan ací per a omplir d'olor a pólvora, alegria i color els carrers del nostre poble." A més va aprofitar per a agrair el treball de la Junta Local Fallera i felicitar a les 17 comissions que formen la gran família fallera de Paterna "pel seu exemple de germanor i companyonia".

  La Crida va comptar amb un sorprenent i emocionant espectacle de música i llums que va poder seguir-se en directe en la web municipal i en xarxes socials.

  Durant la vesprada, també es va inaugurar l'exposició del Ninot que estarà oberta al públic en el Gran Teatre del 26 de febrer al 6 de març, i es van donar a conèixer els premis de Ninots Indultats que enguany ‪van recaure en les falles Dos de Mayo i San Roque. ‬

  Pujar