1 de desembre de 2020 1/12/20

Compromís per Paterna fa oficial la candidatura de Juanma Ramón a l'alcaldia de Paterna

Compromís per Paterna fa oficial la candidatura de Juanma Ramón a l'alcaldia de Paterna - (foto 1)

  El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, va fer oficial ahir la seua candidatura a encapçalar el projecte de la formació en aquest municipi, "un procés històric per la participació de veïns i veïnes que decidiran l'ordre de la llista que representarà la coalició en maig de 2019".

  Ho va fer al mític teatre Capri de la localitat davant vora 180 persones que han acudit per conèixer també als candidats i candidates que formaran la llista electoral de la coalició. Una llista que es coneixerà oficialment després de les votacions dels 1.200 veïns i veïnes de Paterna inscrits al cens electoral els pròxims dies 1 i 2 de març.

  Ramón ha explicat que "és el moment de la consolidació del canvi. Un canvi real que faça el nostre poble més habitable en tots els sentits. Un canvi fora dels tradicionalismes. És l'hora de pegar el bot i eixir-se de les vies marcades que ens porten a estacions on no volem tornar. Una forma d'avançar en consonància amb el govern del Botànic que m'ha espentat a donar el pas per a tornar a presentar-me per encapçalar la llista de Compromís per Paterna a les eleccions de 2019".

  "L'experiència en política m'ha ensenyat a mirar endavant sense por a ningú, sense por d'entropessar, amb l'únic optimisme de recollir els fruits del treball realitzat i l'única esperança de saber transmetre a les persones la necessitat d'un canvi real en les polítiques que afecten a la vida quotidiana".

  "L'estima al nostre poble i a la seua gent, i els valors de justícia, solidaritat i generositat, que els nostres avantpassats ens han inculcat, s'han de canalitzar per omplir d'energia el pas que estem segurs que anem a donar en el potent equip que tindrem. Hem de donar el pas per avançar cap a un canvi amable en les polítiques municipals, cap a un canvi en les prioritats pressupostàries per tal de destinar diners a allò més important i no a la promoció d'imatges personals o d'especulacions amb inversions extrangeres, volem un canvi en els objectius que ha de complir qualsevol ajuntament: servir a qui més ho necessita i governar per a totes i tots".

  Pujar