elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna critica que Sagredo faça ús de la majoria absoluta per a evitar una auditoria a FCC

Compromís per Paterna critica que Sagredo faça ús de la majoria absoluta per a evitar una auditoria a FCC
  • La formació valencianista lamenta que l’executiu socialista obvie les queixes veïnals per l’estat de la neteja de diferents barris del municipi

Al plenari celebrat a Paterna el passat dimecres Compromís presentava una moció per la qual es demanava que es millorara el servei de neteja a diferents barris de la localitat després de rebre, i de constatar a les xarxes socials, innumerables queixes sobre esta qüestió de molts veïns i veïnes del municipi. Davant esta moció, presentada per la formació valencianista, l’executiu socialista va presentar una esmena a la totalitat, “una esmena que desvirtuava completament la nostra proposta encaminada a donar solució a les queixes de la ciutadania i que assoles servia per a vanagloriar-se ells mateixos”, manifesta Juanma Ramón.

“Davant esta esmena a la totalitat no tinguérem més remei que retirar la moció que presentàvem, és incomprensible que este equip de govern, que tantes hores dedica a les xarxes socials, no s'adone del clamor popular per l’estat de la neteja a molts dels barris de la localitat en estos mateixos mitjans, és un fet que qualsevol pot corroborar i que no es pot obviar”, lamenten des de Compromís.

Detalla Juanma Ramón que “en l’esmena a la totalitat que presenten els socialistes no fa cap menció a la petició que feia Compromís de realitzar una auditoria a FCC, l’empresa encarregada del servici de neteja, per poder conéixer si les queixes veïnals referents al servici venien donades perquè la mateixa estava incomplint qualsevol dels punts del contracte en vigor. Una llàstima tenint en compte l’oportunitat d’or que se’ls brindava per conéixer les explicacions de l’empresa, amb esta actitud, aprofitant la seua majoria absoluta, han quedat retratats”.

“Ens continuen arribant queixes per part de veïns i comerciants després de conéixer el que va ocórrer al plenari", apunten des de Compromís, “per esta raó tornem a exigir a l'alcalde que prenga les mesures oportunes per a corregir els problemes detectats i que coneix perfectament el seu govern, no entenem la por que existeix a demanar a FCC al fet que es prenga seriosament les protestes veïnals, la ciutadania són els que al cap i a la fi pateixen la falta de neteja als seus barris”, declaren fonts de la formació.

“Per a nosaltres és essencial verificar l’estat de la neteja de manera periòdica, a més a més quan s’estan veient tantes fotografies a les xarxes socials denunciant l’estat deficitari d'aquesta. En un món connectat a les xarxes, en el que la informació s’escampa a la velocitat de la llum, resulta estrictament necessari, no només mantenir els espais nets, sinó també demostrar-ho. La neteja s’ha convertit en una eina per millorar la imatge d’un poble o, en el pitjor dels casos, en una arma capaç de destruir la reputació d'aquest, és per esta raó que insistirem una i mil vegades en la importància que suposa per a Paterna els compliments contractuals i les millores necessàries a l’empresa que presta el servici”, manifesta per concloure Juanma Ramón.

Pujar