elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís comença a treballar en el pressupost 2023 per a Paterna

Compromís comença a treballar en el pressupost 2023 per a Paterna
  • La formació anuncia que aportarà les seues idees al govern municipal després que el mateix assegure que serà pràcticament el mateix que el de 2022

Compromís per Paterna ha anunciat hui que comença a treballar en les propostes que presentaran per al pressupost 2023 de la localitat. Des de la formació anuncien que presentaran una bateria de propostes després de conéixer que l’equip de govern té intenció de presentar un pressupost pràcticament idèntic al de l’any en curs. Davant este fet, el regidor de Compromís, Carles Martí, ha indicat que “Hui l’equip de govern ha iniciat la ronda de contactes per a l'elaboració del pressupost 2023, com ja és habitual no ens han presentat cap esborrany i assoles ens han comunicat que ens basem en el de 2022 perquè no canviarà molt”.

“Des de Compromís per Paterna, com fem cada any, intentarem aportar les nostres idees per a millorar el pressupost, per a fer-lo més social i més just, per a llevar despesa de propaganda i pompa perquè eixes despeses es destinen als nostres veïns i veïnes, que són els que, al cap i a la fi, realment ho necessiten”, apunten des de la formació.

Afegeixen les mateixes fonts que “en els pròxims dies farem arribar les nostres propostes, unes propostes que tenen com a principal objectiu millorar la vida de la gent que habita Paterna. En este sentit una de les primeres propostes que farem serà la d’augmentar el pressupost de neteja en general, ja que és una de les principals, si no la principal, queixa dels nostres veïns i veïnes”.

Manifesta Carles Martí que “per als paterners i paterneres Paterna està bruta i això s’ha de solucionar. En les diferents juntes de Barri, ens diuen que la contrata de fem és la que és i que fa allò que té contractat, bé, doncs, si eixe és el problema, amb diners, torrons, per esta raó sol·licitarem que augmente la partida destinada a neteja en la quantitat suficient que calculen els tècnics municipals que es necessita per tal que Paterna estiga neta”.

“Tenim diners i hem de gastar-los en el que la gent necessita i és en la neteja on cal fixar-se en primer lloc. “El nostre objectiu és el d'aconseguir uns comptes que no sols pensen en el conjunt de la ciutat sinó en els que tota la població paternera puga sentir-se representada”, defensa el mateix regidor per a concloure.

Pujar