11 d’agost de 2020 11/8/20

Ciutadans reclama contenidors de reciclatge en les àrees empresarials de Paterna

Ciutadans reclama contenidors de reciclatge en les àrees empresarials de Paterna - (foto 1)
  • Ibáñez ha subratllat que “els impostos que paguen les empreses del municipi es tradueixen en beneficis per a tots els paterners”

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha reclamat mitjançant una moció per al pròxim ple ordinari “contenidors de reciclatge en les àrees empresarials de Paterna”.

“Paterna té una de les àrees empresarials més importants de tot el país”, ha declarat el regidor, subratllant que “els impostos que paguen les empreses d'aquestes àrees en el municipi reverteixen en beneficis per a tots els paterners”. “No és possible, doncs, que aquestes empreses manquen de certs serveis públics imprescindibles, com ho és, per exemple, el del reciclatge”, ha declarat Ibáñez.

“Els ciutadans de Paterna compten amb contenidors de reciclatge per a evitar el desfet de residus sense vida útil i perquè es potencie la cadena de reciclatge tan necessària en el nostre planeta”, ha explicat l'edil, qui a més ha indicat que “és contradictori que a les nostres àrees empresarials no ocórrega el mateix si el que volem fomentar és el reciclatge en el municipi”. “S'evitarien tones anuals de residus”, ha advertit, al mateix temps que ha assegurat que “Ciutadans Paterna apostarà pel reciclatge en general i per totes les millores mediambientals que es plantegen en el consistori”.

Pujar