elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Paterna reivindica mesures urgents a favor del sector de l'oci infantil

Ciutadans Paterna reivindica mesures urgents a favor del sector de l'oci infantil
  • Ibáñez: “Aquest sector ha patit una important baixada de la seua activitat per la pandèmia, fins i tot alguns establiments s'han vist obligats a tancar”

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha reivindicat, mitjançant una proposta presentada per al pròxim ple ordinari, que “s'implementen mesures urgents a favor del sector de l'oci infantil”.

Entre altres, ha destacat, “l'extensió del Segell d'Establiment Segur i del bo hostaler per als comerços i locals d'oci infantil, que s'està posant en marxa per part de l'Ajuntament”. “La promoció d'aquests locals a través de les xarxes socials és també una ajuda important per a donar confiança al sector”, ha assegurat l'edil de Cs.

Ibáñez ha lamentat que “el sector de l'oci infantil ha patit una important baixada en la seua activitat ja que moltes de les mesures que es van incloure en l'estat d'alarma, com la del tancament a les 18 hores, no garantien el manteniment dels negocis i molts van haver de tancar les seues portes”.

A més, ha argumentat Ibáñez, “la tasca que realitzen les ludoteques és necessària, per l’esplai i pel bé que suposa per a les relacions dels més xicotets, a més de constituir una eina de conciliació per a les famílies”.

Finalment, el regidor ha defensat que “ara més que mai, cal donar tot el suport possible per part de les administracions a tots els autònoms i empreses que s'han vist clarament danyats per la pandèmia”. “No es pot deixar a ningú arrere pel que apostem per més mesurades de suport tant als comerços com als hostalers de Paterna”, ha conclòs.

Pujar