elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Paterna comença a negociar amb el govern els pressupostos de 2022

Ciutadans Paterna comença a negociar amb el govern els pressupostos de 2022
  • Ochando: “No tindria cap sentit que aquesta taula de negociació només fóra una acció de cara a la galeria”

El regidor de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ochando, s'ha reunit ja dues vegades amb el govern per a “negociar els pressupostos de 2022”, ha explicat.

Segons Ochando, “l'equip de govern municipal ens ha plantejat una taula de diàleg per a aconseguir un acord sobre els comptes de l'any que ve”. “Entenem que és un clar oferiment de Sagredo per a acceptar propostes de l'oposició”, ha declarat.

En aquest sentit, l'edil de Cs ha advertit que “no tindria cap sentit que aquesta taula de negociació fóra una simple acció de cara a la galeria”. Per contra, ha defensat, “aquestes negociacions han de servir per a millorar la vida dels paterneros”.

En primer lloc, el regidor ha demanat “saber exactament l'estat del deute de l'Ajuntament de Paterna” i ha preguntat “en quina situació es troben els préstecs heretats per part del PP i del PSOE des de l'any 2003”.

D'altra banda, Ochando ha sol·licitat “conéixer la situació de l'estat de les inversions”. “Tenim un paquet de més de sis milions d'euros destinats en el pressupost de 2021 que en data de hui segueixen sense haver-se executat”, ha subratllat.

A més, l'edil ha demanat “saber si les subvencions perdudes de la Diputació ens suposaran interessos de demora que hàgem d'assumir els paterners de cara al 2022”.

Finalment, Ochando ha esgrimit que “quan Cs conega tots aquests detalls, realitzarà unes propostes assenyades i de millora per a Paterna”. “La clara intenció de Sagredo de voler arribar a acords amb l'oposició ens anima a fer-ho”, ha puntualitzat, al mateix temps que ha assegurat que “això no va de política, va de Paterna i Ciutadans està clarament compromés amb el municipi”.

Pujar