12 de desembre de 2019 12/12/19

Centenars de xiquets gaudeixen cada cap de setmana dels espectacles de màgia organitzats per l'Ajuntament

Centenars de xiquets gaudeixen cada cap de setmana dels espectacles de màgia organitzats per l'Ajuntament - (foto 1)

  Des que el passat 21 de abril s'engegara la iniciativa cultural “Girabarrios”, centenars de famílies paterneras s'han donat cita els dissabtes al matí per a gaudir dels espectacles gratuïts de màgia i circ que estan recorrent els diferents barris de Paterna.

  Es tracta d'una gira itinerant que fins al pròxim 23 de juny portarà funcions infantils as tots els racons de Paterna i que com ha explicat la Tinent d'alcalde Eva Pérez, “té com a objectiu acostar la cultura als paterners i paterneres, trasladant al carrer els espectacles que normalment es programaven en el Gran Teatre”.

  A més, Pérez s'ha mostrat molt satisfeta amb el gran acolliment que la iniciativa està tenint entre els veïns i veïnes del muncipi, “solament en les primeres tres actuacions que s’ han celebrat a la Cova Gran, al parc de la Pinada en La Canyada i al Parc de la calle Melisa, en Lloma Llarga, més de 400 xiquets i xiquetes han pogut gaudir al costat de les seues famílies d'aquests espectacles de màgia”.

  La pròxima funció tindrà lloc el dissabte 12 de maig en el carrer Almassora del barri de Terramelar, al costat del Centre Cívic. Li seguirà la Coma, el 19 de maig i el barri de Campament el 28 de maig.

  El mes de juny la companyia infantil començarà en el barri de Bovalar, en el parc del carrer Rafael Albertí el 2 de juny. El 9 de juny arribarà a la plaça del Poble i Santa Rita, en el parc Mestres de Paterna el 16 de juny. La gira finalitzarà el 23 de juny amb l'espectacle especial “Sonata Circus” el 23 de juny en el carrer Dauradella de Lloma Llarga.

  ocultar
  Centenars de xiquets gaudeixen cada cap de setmana dels espectacles de màgia organitzats per l'Ajuntament
  Pujar