elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centenars de persones es van donar cita a Paterna per a gaudir de l'eixida de l'última etapa de la Volta ciclista a la CV

Centenars de persones es van donar cita a Paterna per a gaudir de l'eixida de l'última etapa de la Volta ciclista a la CV
  MÉS FOTOS
  Centenars de persones es van donar cita a Paterna per a gaudir de l'eixida de l'última etapa de la Volta ciclista a la CV - (foto 2)

  Paterna va acollir ahir l'eixida de l'última etapa de la Volta ciclista a la CV i la Volta Féminas que se celebrava per primera vegada i en la qual van participar 110 corredores de 19 equips.

  Centenars de persones es van donar cita en el municipi per a gaudir d'aquest esdeveniment esportiu que va ser retransmés a través de Eurosport en més de 65 països, amb una audiència estimada de 12 milions d'espectadors.

  "Amb aquesta nova edició Paterna s'haconsolidat com a seu d'aquest important esdeveniment esportiu" ha declarat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, qui ha recordat l'aposta del govern local per "afermar la ciutat com a destinació principal d'esdeveniments esportius de primer nivell".

  La prova femenina es va iniciar a les 9 h del matí, després del control de signatures, amb un recorregut neutralitzat de 5,5 quilòmetres per les principals vies del municipi. La corredora belga LotteKopecky va ser la primera guanyadora d'aquesta prova que va consistir en una única etapa entre Paterna i València, de 88.5 quilòmetres.

  Per part seua, a les 13.50 h, els 25 equips participants de la Volta a la CV, iniciaven l'última etapa d'aquesta prova en la qual van participar 200 ciclistes i en la qual el ciclista basc Ion Izaguirre del Astana, es va proclamar guanyador en el 70° aniversari de la competició.

  Tal com ha assenyalat el regidor Mora, "la prova va transcórrer sense incidents gràcies a l'operatiu especial format per 40 motos i 6 Jeeps de la Guàrdia Civil, 4 furgons del Cos Nacional de Policia al costat de 60 efectius municipals entre Policia Local i Protecció Civil, que van treballar durant tota la jornada per a garantir la seguretat de l'esdeveniment".

  Pujar