elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya de prevenció del Dia Mundial del Sida se centra en els jóvens de Paterna

La campanya de prevenció del Dia Mundial del Sida se centra en els jóvens de Paterna

    Amb motiu del Dia Mundial sense SIDA, l'Ajuntament de Paterna, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives UPCCA ha organitzat per a demà diferents accions amb l'objectiu de conscienciar la població més jove sobre els riscos de contagi del V.I.H. i la importància de la prevenció enfront d'esta malaltia.

    'S'estima que només tres de cada deu jóvens d'entre 15 i 24 anys saben en què consistix exactament el V.I.H, la qual cosa augmenta el seu risc de dur a terme conductes que els exposen al virus i per això, enguany centrarem la campanya d'informació en este colectiu ', ha explicat Julio Fernández, regidor de Protecció i Drets Humans.

    Des de les 11 del matí fins a les 13 hores, es realitzarà una yinkana en la porta de l'Ajuntament en què, a través d'una sèrie de proves físiques i intel·lectuals, s'anirà informant els participants sobre les situacions de riscos i les mesures de protecció que han de prendre's per a evitar el contagi. Junt amb la yinkana, s'instal·larà una carpa informativa on es repartiran fullets explicatius sobre el VIH i les vies de contagi.

    Finalment, durant la jornada, l'edifici consistorial es vestirà amb un llaç gegant i s'il·luminarà de roig per a sensibilitzar i conscienciar la gent sobre el VIH.

    Pujar