elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

1.200 veïns s’inscriuen al cens electoral de les primàries de Compromís per Paterna

1.200 veïns s’inscriuen al cens electoral de les primàries de Compromís per Paterna

    La portaveu de Compromís a Paterna, Loles Ripoll, ha assegurat que la formació política "està fent història amb les primàries per a fer la llista de la formació en el municipi de cara als comicis de 2019, ja que en vint-i-tres dies hem aconseguit arribar a les 1.200 inscripcions en el cens". Els inscrits poden així participar en aquest procés democràtic i triar i ordenar la llista que presentarà Compromís per Paterna en les pròximes Eleccions Municipals. Les votacions es realitzaran durant els dies 1 i 2 de març, el vot serà presencial i previsiblement es podrà votar en diferents seus electorals ubicades en distints barris del municipi.

    Ripoll ha afegit que "el termini de les inscripcions va començar el vint-i-tres de gener, la nostra previsió apuntava al fet que podíem superar les inscripcions que es van fer per a les primàries de les municipals de 2015, on aconseguim censar a 700 persones, allò va ser un moment històric per a la formació, que quatre anys després hàgem augmentat en 500 persones eixa xifra parla de la bona salut de Compromís de cara als veïns i veïnes de Paterna".

    Quant a la precandidatura per a la llista de Compromís per Paterna a les pròximes municipals, "es tracta de persones amb vinculacions als serveis socials, a col·lectius de joves, a entitats veïnals, també tenim gent relacionada amb la tradició i la festa. És un projecte emocionant que el que pretén és sumar des de la base. Perquè els precandidats i precandidates puguen donar-se a conèixer, hem obert un espai en la nostra web on cadascun té la seua pàgina per a presentar-se".

    "Sempre hem volgut donar veu i vot a la ciutadania en la confecció de les nostres llistes electorals. Per això considerem fonamental la participació ciutadana. És la democràcia oberta en la qual creem des de Compromís", conclou Loles Ripoll.

    Pujar