29 de novembre de 2020 29/11/20

La part més esperançadora de l'coronavirus: 530 pacients reben l'alta

La part més esperançadora de l'coronavirus: 530 pacients reben l'alta - (foto 1)

    Dia a dia anem coneixent nous casos positius de coronavirus al nostre país, dades que deixen un sabor agredolç entre tota la població espanyola. En aquests moments, a Espanya hi ha 9.191 persones afectades pel virus dels quals 490 s'han registrat a la Comunitat Valenciana.

    Però també hi ha l'altre costat, la part més esperançada d'aquesta malaltia que ha paralitzat la vida de tots. Des que va començar a propagar-se el coronavirus i començaren a conèixer els primers positius, un total de 530 pacients han rebut l'alta.

    530 pacients que, tot i representar un petit percentatge dels afectats, deixa oberta aquesta porta a tot el que passarà més pronte que tard. A nivell autonòmic, segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat el dilluns, han rebut l'alta a 12 persones.

    Les altes per coronavirus avancen exponencialment cada dia, i fins al 16 de març, hem passat de 30 altes el 9 de març a les 530 en el dia d'ahir. Un tret en les altes notables, ja que des del 10 fins al 13 de març, el nombre d'altes només en 58 pacients i en sol 3 dies la xifra va créixer en 337 persones.

    Pujar