elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia i Altea registren dos macrobrotes en les últimes hores

Xàbia i Altea registren dos macrobrotes en les últimes hores
  • Els municipis alacantins registren més de deu casos positius, un d'àmbit social i l'altre laboral

La cinquena ona arrasa per on passa, encara que la majoria dels contagiats presenta símptomes lleus, la xifra és molt preocupant i aconsegueix avui en la Comunitat Valenciana quasi les 2.000 persones contagiades de coronavirus. La Conselleria de Sanitat i Salut pública també ha anunciat dues macrobrotes aquesta jornada: un a Altea i un altre a Xàbia.

El macrobrote d'Altea registra els 12 casos positius en coronavirus procedent de l'àmbit laboral. Aquest augment de contagis ha disparat la incidència acumulada en 208,35 casos per cada 100.000 habitants. Des que va començar la pandèmia, s'han registrat 1.281 casos positius i 26 defuncions en la localitat.

El municipi de Xàbia és un altre dels macrobotes registrats avui per la Conselleria de Sanitat amb 11 positius d'origen social, augmentant la incidència acumulada en 260,57 casos per cada 100.000 habitants. Des que va esclatar la pandèmia, la localitat alacantina ha registrat 1.585 casos positius i 12 defuncions.

Amb un total de 1.980 casos nous de coronavirus en la jornada d'avui en la Comunitat Valenciana, la província d'Alacant ha notificat 380 positius, 151.788 en total des que va arribar la pandèmia a terres valencianes. Alacant és la segona província de la Comunitat Valenciana amb més casos de positius actius de moment darrere de València i per davant de Castelló.

El President de la Comunitat, Ximo Puig, ha anunciat les noves restriccions per a frenar aquestes altes xifres de contagis que es concentren majoritàriament en joves per a frenar aquesta cinquena ona i poder finalitzar l'estiu amb una incidència molt de menor que l'obtinguda en els últims dies.

Pujar