elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia

La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia
La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia
  • Mig centenar de veïns han tallat una de les principals avingudes de Mutxamel i han denunciat que el tramvia entre tots dos pobles encara no haga arribat

MÉS FOTOS
VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia - (foto 2)
VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia - (foto 3)
VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia - (foto 4)
VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia - (foto 5)
VIDEO | La plataforma pel TRAM es manifesta entre Sant Joan i Mutxamel pel bloqueig del tramvia - (foto 6)

La Plataforma pel Tram a Sant Joan i Mutxamel ha fet una manifestació aquest dissabte des de l'Ajuntament de Mutxamel al Sant Joan amb l'assistència d'uns 50 veïns dels dos pobles. Amb aquesta protesta han volgut reivindicar que el projecte del tram a les dues localitats no es paralitze així com la necessitat d'un mitjà de transport públic que unixca els seus pobles amb l'Hospital i la ciutat d'Alacant.

Sobre les 11:20 han tallat l'Avinguda Carlos Soler de Mutxamel davant l'Ajuntament de Mutxamel per llegir un comunicat i posteriorment han emprès la marxa fins a l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant on s'ha llegit el comunicat donant per acabat l'acte sobre les 13.00 hores.

“Han passat dos anys de l'esborrany de projecte i encara no s'han iniciat les obres de la primera fase, que s'acabaria amb la nova estació del Tram a l'Hospital, amb Benimagrell. Estem també molt preocupats per la falta de licitació de la segona fase del projecte. Es tracta de la construcció de la línia que connecte a Sant Joan i Mutxamel amb el Tram”, lamenten.

En la convocatòria, s'han presentat alguns dels seus representants polítics de Mutxamel i de Sant Joan, “però notem a faltar la de molts altres representants polítics, que no entenem que no ens donen suport en una cosa que és tan important per als nostres pobles”, lamenten .

Pujar