elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un home causa el caos en l'aeroport d'Alacant en amenaçar de mort i llançar botelles de cristall als viatgers

Un home causa el caos a l'Aeroport d'Alacant en amenaçar de mort i llançar botelles de vidre als viatgers
Un home causa el caos a l'Aeroport d'Alacant en amenaçar de mort i llançar botelles de vidre als viatgers
  • L'home estava en un estat extremadament violent, va causar danys en el mobiliari i va agredir als agents de l'autoritat

MÉS FOTOS
VÍDEO | Un home causa el caos en l'aeroport d'Alacant en amenaçar de mort i llançar botelles de cristall als viatgers - (foto 2)

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a una persona molt agressiva que estava destrossant el mobiliari del local en el qual es trobava, ocasionant greus danys, mentre proferia amenaces de mort amb una botella de cristall trencada, en la zona exterior de l'Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández. El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 3 d'Elx.

El dia 24 de juny, sobre les 22.00 hores, els agents del Destacament de Seguretat de la Guàrdia Civil de l'Aeroport d'Alacant, van rebre un avís alertant de la presència d'una persona extremadament violenta en un local situat en la zona exterior de l'aeroport, en l'hauria causat danys de més de 2.400 euros, mentre amenaçava i acoquinava als transeünts.

Una vegada allí, els agents van localitzar a la persona, que es trobava llançant pots de begudes i botelles de cristall tant als vehicles com als passatgers que entraven i eixien de la terminal, trencant una de les botelles de cristall i, amb aquesta, amenaçant de mort als agents que van acudir a l'avís.

Immediatament, el personal del Destacament de Seguretat de la Guàrdia Civil amb l'ajuda dels components de Seguretat Privada de l'aeroport, van iniciar l'aproximació cap al causant dels fets per a interceptar-lo. Gràcies a la rapidesa i eficàcia, van aconseguir reduir i neutralitzar a la persona, arrabassant-li la botella trencada.

Finalment, al detingut, un home de 36 anys, de nacionalitat algeriana, i al qual li figuren nombrosos antecedents per fets similars als narrats, se li han imputat els delictes de danys, amenaces i atemptat contra agents de l'autoritat, sent lloc a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 3 d'Elx, qui li ha imposat mesures cautelars.

Pujar