elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El vídeo dels tòpics típics d'Alacant que s'ha tornat viral

El vídeo dels tòpics típics d'Alacant que s'ha tornat viral
  • Des del pic gastronòmic per l'arròs amb crosta, el desproveïment del cafè licor o l'amor dels il·licitans per les palmeres, són només algunes de les escenes que es veuen en aquesta recopilació d'humor

Les xarxes socials ens regalen sovint exemples d'enginy i d'un humor digne dels millors comediants. És el cas d'un tweet que s'ha fet viral les últimes hores i que mostra -amb un afectuós humor- els tòpics més típics de la província d'Alacant.

Al vídeo que dura 2:20 minuts i que ha estat creat per @Dani6CBP, es mostren imatges al costat de frases que descriuen -insistim que amb humor- escenes que es podrien viure a les localitats esmentades.

Per exemple, una escena de Pirates del Carib desembarcant amb Jack Sparrow als comandaments i la llegenda dels quals diu així: “Anglesos arribant a Benidorm”. Hi ha fins i tot “pic” gastronòmic, com el d'Oriola i Elx per l'arròs amb crosta.

La festa a Monòver, l'enuig d'un veí de Petrer al veure escrit 'Petrel', il·licitans emocionats parlant de les palmeres d'Elx, la tristesa d'un alcoià quan s'acaba el cafè licor o el pic entre els veïns de Petrer i Elda, són només alguns dels molts exemples que recopila aquest vídeo.

Per cert, en tan sols 24 hores, el tweet ja compta amb 188.200 reproducció i els clics no deixen d'augmentar. L'autor del vídeo, per cert, anuncia una segona part. L'esperem amb ànsia.

Pujar