5 de desembre de 2020 5/12/20

Tornen les nits d'estiu cinèfiles al Poble Nou de Benitatxell

    Amb l'arribada de l'estiu, torna també el tradicional cine en el carrer, gràcies a la Regidoria de Cultura, que s'esforça tots els anys a portar al Poble Nou de Benitatxell un cine gratuït i per a tots els públics, de manera que el cine d'estiu siga una cita per a tots els residents, tant els més majors com els més menuts.

    Les pel·lícules es projectaràn en un dels llocs més encantadors del poble com és la Plaça de L'Església, en un entorn perfecte per a amants del cine.

    El cicle de cine té com a data els tres primers dimecres d'agost, i començarà el 3 d'agost amb la seqüela de la pel·lícula espanyola més taquillera fins al moment a Espanya, 8 Cognoms catalans, seguit de la pel·lícula d'animació de cicle, Hotel Transsilvània 2 (en valencià). Com a tercera opció, els veïns i veïnes del municipi també podran disfrutar d'una comèdia francesa lloada per les crítiques, Déu meu, però què t'hem fet? i per a tancar el mes de cinema d'estiu, una refrescant comèdia amb Robert de Niro en el paper d'El becari.

    Pujar