elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou terratrèmol a Benissa, el sisè a la Comunitat en dos dies

Nou terratrèmol a Benissa, el sisè a la Comunitat en dos dies
  • El sisme ha sigut a les 4.43 d'aquest divendres i ha tingut una magnitud d'1.8 punts

Nou terratrèmol en La Marina Alta aquest divendres. Es tracta del sisè que es produeix en tan sol un dia i en esta ocasió ha sigut la localitat de Benissa on s'ha produït el sisme. Segons l'Institut Geogràfic Nacional (IGN), el terratrèmol ha sigut a les 4.43 d'aquest divendres i ha tingut una magnitud d'1.8 punts.

L'epicentre s'ha situat al sud-est d'aquesta localitat de la Marina Alta a 12 quilòmetres de profunditat amb una intensitat III. No ha causat tanta alarma com en els anteriors i, de fet el Centre de Coordinació d'Emergències no ha rebut cridades aquesta nit, segons ha explicat el 112.

Des d'aquest dimecres a la nit s'han produït ja sis terratrèmols en aquesta zona. El primer va ser a Calp a les 23.45 del dimecres (3.1 punts d'intensitat), li va seguir un altre d'1.5 en es va repetir Barxeta a les 01.03 hores així com dues rèpliques en a les 01.05 hores amb magnitud 2 i a les 01.25 hores amb magnitud 2.2.

Aquest dijous a la vesprada es produïa un cinquè terratrèmol de magnitud 3 a Teulada-Moraira que es deixava notar en tota la zona. Va tenir lloc a 12 quilòmetres de profunditat i va causar la caiguda de rebles de la parròquia de la Puríssima Xiqueta de Benissa.

Pujar