elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temporal obliga a rescatar a un home del seu cotxe arrossegat per l'aigua

El temporal obliga a rescatar a un home del seu cotxe arrossegat per l'aigua
  MÉS FOTOS
  El temporal obliga a rescatar a un home del seu cotxe arrossegat per l'aigua - (foto 2)

  El fort temporal de pluja i vent que està assolant a tota la Comunitat Valenciana durant el dia de hui ha obligat a rescatar a Cocentaina a un home, de 67 anys, del seu vehicle, el qual havia sigut arrossegat per l'aigua del riu Serpis, segons ha informat Emergències de la Generalitat.

  Gràcies a l'actuació dels bombers i de la Guàrdia Civil no hi ha hagut que lamentar que el succés, que ha tingut lloc al voltant de les 16 hores, haja anat a majors. Aquesta ha sigut la incidència més destacada que ha deixat el temporal a aquesta hora en la província d'Alacant, a part de la caiguda d'arbres en diferents punts del territori que no han provocat ferits.

  Quant a la precipitació acumulada des de les 14 hores d'ahir fins a la mateixa hora d'avui, la localitat de Millena ha sigut on més ha plogut, aconseguint els 108,2 litres per metre quadrat. Després d'ella, Murla (103,2 l/m2), Callosa d’En Sarrià (99 l/m2) i la Vall de Gallinera (92 l/m2).

  El vent també ha sigut protagonista, sobretot en la zona sud de la província. A Oriola han registrat ratxes de 84 quilòmetres per hora, mentre que en l'Aeroport d'Alacant – Elx s'ha arribat als 78 i en el municipi de Rojals als 75.

  Precisament, segons la AEMET, l'aeroport ha arreplegat 60,7 litres per metre quadrat des de les 00:00 hores fins a les 18 hores, la qual cosa estableix un nou rècord com a dia més plujós de la seua història. Fa escassos tres dies, en aqueix mateix lloc, es va “polvoritzar” el rècord del dia més calorós en un mes de març.

  La capital, Alacant, s'ha quedat en al voltant de 60 litres per metre quadrat, la qual cosa també suposa un rècord per al mes de març. L'anterior registre era de 2007, quan van caure 44 litres per metre quadrat.

  Totes les dades son fins a l’hora d’aquest article.

  Pujar