elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març

La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març
  MÉS FOTOS
  La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març - (foto 2)
  La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març - (foto 3)
  La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març - (foto 4)
  La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març - (foto 5)
  La Setmana de la Dona continua les seues activitats fins al pròxim 9 de març - (foto 6)

  Aquesta vesprada Callosa d'en Sarrià participarà en la Trobada Comarcal de Dons a la Vila Joiosa i matí en el municipi es projectarà un documental i s'oferirà un concert
  Els actes programats per la Regidoria d'Igualtat dins de la Setmana de la Dona continuen celebrant-se amb èxit. Ahir va ser el torn del taller de Risoterapia 'Riure en moviment' que va congregar a 60 dones per a passar una estona

  Aquest matí el centre de Salut de Callosa d'en Sarrià s'ha sumat també a la commemoració del Dia de la Dona amb una taula informativa de 'Gènere i Salut'.

  Aquesta vesprada els actes prosseguiran amb la Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa, que enguany se celebra a la Vila Joiosa, i en la qual participarà Callosa d'en Sarrià. El viatge serà gratuït i l'eixida per a desplaçar-se fins a la Vila Joiosa serà a les 16.30 hores des de la parada d'Alsa. A les 17.30 està prevista la recepció de les assistents al parc de la Barbera i un berenar. Finalment, a les 19.00 hores es representarà a l'Auditori de la Vila Joiosa l'obra de teatre 'La xica poregosa que fingia ser valenta'.

  Demà dissabte, 9 de març, a les 17.30 hores, es posarà el fermall final a la Setmana de la Dona amb la projecció del documental 'La bretxa' a la Casa de Cultura. I a continuació, a les 20.00 hores, a la Casa de la Música la Colla l'Algar de l'AAM oferirà l'actuació 'Anem de guateque'.

  Pujar