30 de novembre de 2020 30/11/20

Sella, Benasau i Benimagrell encapçalen la lliga de perxa

Sella, Benasau i Benimagrell encapçalen la lliga de perxa - (foto 1)

  El Trofeu Diputació d’Alacant, en la seua variant de perxa, continua molt interessant després de la primera jornada de la tornada de la fase regular. Tant és així, que en la primera categoria és registra un triple empat en la primera posició entre les formacions de Sella, Benasau i Benimagrell, amb 14 punts. La quarta posició l’ocupa amb 7 punts l’equip de Castells. 3 punts en té Agost, pels 2 que té Mutxamel.

  Este passat cap de setmana, els tres equips de dalt guanyaven Sella en Agost per 5 a 10 en una difícil partida, Benasau en Castells per 3 a 10, mentre que Benimagrell guanyava al cuer per 10 a 3.

  Pel que fa a la segona categoria, Campello és el líder amb 13 punts, pels 12 que ténen La Vila i Sella. Cal destacar que tant Campello com Sella han disputat una partida més, avançada de la última jornada de la lligueta. És quart Llíber amb 11 punts, Crevillent cinqué amb 9 mentre que Xixona no ha pogut puntuar encara.

  Resultats cap de setmana en 2ª:

  Llíber 10 - 8 Sella
  La Vila 10 - 7 Campello
  Xixona 4 - 10 Crevillent

  Ja en tercera destaca també com d’ajustades estan les primeres posicions. Benifallim és el líder amb 19 punts, 18 en té Benimantell i segueix Relleu amb 17. En esta categoria cal destacar que Relleu compta amb una partida menys disputada, de guanyarla amb els 3 punts, assoliria el liderat. És quart Agost amb 13 punts que desplaça a Sella a la cinquena posició amb 11 punts. Sisena posició per a Crevillent amb 8 punts mentre que Cocentaina en té 6 (també una partida menys disputada). Per última Mutxamel és el cuer amb un punt.

  Resultats cap de setmana en 3ª:

  Cocentaina 10 - 7 Mutxamel
  Benimantell 10 - 9 Benifallim
  Relleu 10 - 3 Crevillent
  Agost 10 - 6 Sella

   

  Pujar