elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ROBATORIS CALP

Roben en un supermercat de Calp productes de primeres marques valorats en 500 euros

Roben en un supermercat de Calp productes de primeres marques valorats en 500 euros
  • Els consten antecedents per fets de la mateixa índole comesos en diferents punts de la província d'Alacant

La Guàrdia Civil d'Alacant, en el marc del Pla de Comerç Segur, ha investigat a un home i una dona de 53 i 63 anys d'edat, per la sostracció de productes d'alimentació de primeres marques en una coneguda cadena, valorats en uns 500 euros aproximadament. Dels fets s'ha donat compte al Jutjat de Guàrdia de Dénia.

El dia 12 de juny, els agents de l'Àrea d'Investigació de Calp, en el desenvolupament del Pla de Comerç Segur, mentre es trobaven realitzant labors de prevenció contra la delinqüència en la rodalia de la zona comercial de la localitat, van observar un turisme amb dos ocupants que es trobaven en actitud sospitosa.

Quan els ocupants del vehicle van eixir d'aquest en direcció al comerç, en percebre la presència dels investigadors van intentar esquivar-los, els qui van procedir a identificar-los. Es tractava d'un home i una dona de 53 i 63 anys d'edat respectivament, tots dos de nacionalitat lituana, residents a Torrevella i amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni.

A continuació, quan els agents es van aproximar al turisme, van comprovar que a l'interior del maleter es trobaven nombrosos productes d'alimentació de primeres marques. En preguntar per la procedència de la mercaderia, la parella no va poder proporcionar una resposta o acreditar el seu origen, per la qual cosa es van realitzar una sèrie d'esbrinaments, i després de diverses crides, els agents van aconseguir localitzar el supermercat que havia patit el furt.

Els autors van acompanyar als investigadors a dependències de la Guàrdia Civil de Calp, on se'ls va imputar un delicte de furt per la sostracció de productes valorats en 500 euros aproximadament, donant coneixement al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Dénia i quedant en llibertat a l'espera de judici.

Així mateix, a petició del responsable del comerç i de manera desinteressada, els aliments recuperats van ser traslladats a una entitat benèfica de la província d'Alacant.

Pujar