24 de novembre de 2020 24/11/20

El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença

El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença - (foto 2)
  El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença - (foto 3)
  El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença - (foto 4)
  El Poble Nou de Benitatxell vibra amb la victòria de Chris Froome al cim del Puig Llorença - (foto 5)

  El quatre vegades guanyador del Tour de França, Chris Froome, ha inscrit hui el seu nom al cim del Puig Llorença del Poble Nou de Benitatxell. El britànic, líder intractable de la Volta Ciclista a Espanya, ha celebrat amb ràbia el seu triomf. Fa dos anys, en aquest mateix cim, va ser segon després de superar-li en els últims metres Tom Domoulin. La victòria de Froome reforça la projecció del Puig Llorença com a muntanya amb aurèola ciclista. Froome tenia un deute pendent que hui ha saldat. El premi com a guanyador d'etapa se l'ha entregat l'alcalde, Josep Femenia.

  En les rampes del Puig Llorença, més de 50.000 persones han disfrutat d'una vibrant jornada de ciclisme. La retransmissió televisiva ha tingut un gran impacte. El ciclisme és un esport seguit en tot el món. Les imatges de la Cova dels Arcs, del Moraig i dels penya-segats han meravellat.

  La Policia i Protecció Civil han dut a terme una excel·lent tasca. Tot just acabar l'etapa, el públic ha pogut baixar en els seus vehicles sense patir embossos.
  L'associació de jubilats del Poble Nou de Benitatxell ha vibrat del ciclisme en una grada especial. Mentrestant, la comissió de les festes de Santa Maria Magdalena de 2018. "Mai amb el got buit" ha muntat tres llocs de venda de refrescos. Estrenyia la calor i el públic ha agraït comptar amb begudes fresques.

  A més, en la sala de premsa internacional, tots els periodistes han lloat la qualitat del vi i el suc del Biomoscatell i l'excel·lent gastronomia de coques i "picadetes".
  En definitiva, l'etapa de la Volta a Espanya amb meta en el Puig Llorença ha constatat la gran projecció del Poble Nou de Benitatxell en el turisme esportiu i ha deixat la victòria de prestigi de Froome, qui cada vegada està més prop de guanyar la seua primera Volta a Espanya.

  Pujar