30 de maig de 2020 30/5/20

El Poble Nou de Benitatxell desinfecta a fons carrers i edificis públics

El Poble Nou de Benitatxell desinfecta a fons carrers i edificis públics - (foto 1)
  • Als carrers i places s'està realitzant un intensiu aigualeig amb aigua i productes higienitzants, i en edificis municipals es desenvolupen neteges diàries de desinfecció amb aigua i lleixiu

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell desinfecta a fons carrers i edificis públics - (foto 2)

Al llarg de tota la setmana, els operaris de l'empresa pública Poble Net i els treballadors i treballadores municipals de neteja estan duent a terme mesures especials de neteja i desinfecció, tant en la via pública com en els edificis municipals.

Als carrers i places s'està realitzant un intensiu aigualeig amb aigua i productes higienitzants, i en edificis com el col·legi, la Biblioteca, el Centre de Salut, l'Ajuntament, l'Escola de Música, etc. es desenvolupen neteges diàries de desinfecció amb aigua i lleixiu. A més, s'estan duent a terme els tràmits oportuns per a la contractació d'una empresa especialitzada en desinfecció mitjançant un innovador sistema de polvorització.

Els regidors de Serveis i Medi Ambient, María José Ivars i Jorge Pascual, han destacat l'esforç extra que estan fent aquests dies el servei de neteja, la brigada i Poble Net, i han agraït la seua implicació i col·laboració per a mantindre el municipi net i evitar, en la mesura que siga possible, que es propague el virus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar